Félelem.com

est.hu:
4/10
|
olvasói
8/10 (6)
A digitális technika előrehaladtával a videókazetta immár elavulttá vált, tiszta sor volt tehát, hogy a Kör szemérmetlen kópiájában az alkotóknak más megoldással kell elhaláloztatni a szereplőgárdát. A forgatókönyvíró erre egy rejtélyes honlapban látta a megoldást, melynek meglátogatása esetén a célszemély hétvégéje garantáltan romba dől.
Persze a plágiumvádakat elkerülendő, ezúttal nem holmi kíváncsi újságíró, hanem két nyomozó próbálja kifürkészni a kifürkészhetetlent: A feltörekvő fiatal detektív, Mike Reilly és az Egészségügyi Minisztérium ambiciózus járványügyi ellenőre, Terry Huston összefog egymással, hogy fényt derítsen négy ember titokzatos halálának körülményeire.
 
Mind a négy áldozat negyvennyolc órával azután hunyt el, hogy bejelentkezett a fear.com nevű weboldalra. Terry és Mike nyomozásának eredménye még titokzatosabb, mint maguk a halálesetek és vérfagyasztóbb, mint legvadabb rémálmaik.
kirsch
2009.10.28
|
FearDotCom
amerikai horror, 101 perc, 2003
Egy honlap, ami öl. Plusz egy kattant sorozatgyilkos, aki szintén öl. Valamint egy detektív és egy doktornő, akik nyomoznak.
Rendező:

William Malona

(5 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.