Garázs-rock

est.hu:
7/10
|
olvasói
(0)
A kérdés adja magát: egy Holló és egy Dark City után mihez is kezd egy Alex Proyas kaliberű rendező a vígjáték műfajával? Bár az éjsötét tónusok használata ugyebár eleve kilőve, de hősünket nem kell félteni, ezúttal is feltalálja magát.
Egy hasonszőrű zenés film ugyanis remek alkalmat biztosít a drogos víziók szellemes képi megjelenítésére, melyben Proyas mester legalább oly otthonosan mozog, mint mondjuk Jonas Akerlund vagy a Tenacious D alkotógárdája. 
 
Nehéz a kezdő rockbanda tagjainak élete, akik megpróbálják megvetni lábukat a nagyok között. Sikertelenséget sikertelenségre halmoznak, ők azonban nem adják fel. Freddy, az énekes, nagyon hisz a csapatban, ezért akcióba lép és megpróbálja maguk mellé állítani az ország legbefolyásosabb menedzserét, aki hajlandónak tűnik meghallgatni a zenekart. A mindent eldöntő fellépéshez azonban egy halom pénzre lenne szükség. Miközben az énekes az előkészületek lázában ég, a banda többi tagja a hétköznapok zűrjeivel van elfoglalva. 
kirsch
2009.12.10
|
Garage Days
ausztrál zenés vígjáték, 105 perc, 2002
Rendező:

Alex Proyas

(4 kép)


Filmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
P
27
Szo
28
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
P
27
Szo
28
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.