Angyalok háborúja

olvasói
(0)
Van a mai napon egy Passió is, ami biztosan nagyon művészi és hatásvadász is, én mégis egy másik isteneset ajánlok, mert a tévé főként a szórakozás eszköze, és én péntekre azt terveztem.
Ebben a filmben Jézuska főnökei játsszák a főszerepet; bukott, gonosz, és jobb lelkületű angyalok. Közülük néhányat rettenetes féltékenység gyötör amiatt, hogy Isten az embereknek adott lelket, nekik pedig nem. Nem szép dolog ez, kérem! - mondják, és fellázadnak hát az Úr ellen. Erős hadsereget szerveznek egy égi csatához, amit Gábriel (Christopher Walken) vezet, akinek a harchoz egy gyilkos vezér lelkére van szüksége. Simon, (Eric Stoltz) aki a jó oldalt képviseli, tisztában van azzal, hogy meg kell akadályoznia ezt a szörnyű összecsapást, ezért a halott tábornok lelkét egy kislány testébe rejti. Hogy miért pont egy ilyen törékeny helyre, az számomra nem nagyon világos, de ő a szakember.  
 
Közben egy papi múlttal rendelkező nyomozó (Elias Koteas) is belekeveredik az ügybe, hogy még bonyolultabb legyen a történet, és az emberek is képviseltetve legyenek egy ilyen szép sztoriban. Gábriel megöli Simont, és mindenkin átgázol, hogy véghezvigye szándékát, ám az utolsó pillanatban Lucifer is (Viggo Mortensen) közbelép, hogy ne legyen olyan egyszerű a dolog. Christopher Walken remek mindenben, de gonosz angyalnak egyenesen kiváló! 
háopépé
2006.04.07
|
God's Army – The Prophecy
amerikai horror, 98 perc, 1998
Rendező:

Gregory WidenFilmek a TV-ben
H
3
K
4
Sze
5
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
3
K
4
Sze
5
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.