Fenegyerekek

olvasói
8/10 (12)
Lambert úr jó színészként kezdte a pályáját, majd megőrizve kezdeti függetlenségét, maga döntött úgy, hogy csak rossz filmekben játszik. Ez a film kemény átmenet a francia színész végletei között, de már erősen kaland szagú.


Servigo (ő az), a bolgár embercsempész egy dél-amerikai börtönben számolja a legyeket, amikor a drogelhárítás tisztje (Mario Van Peebles) váratlanul kiszabadítja. Mario már könnyebb eset, ő mindig is előnyben részesítette a kétes műélvezeti értékű alkotásokat. Servigo és a tiszt egy több százmillió dolláros aranykincs rejtekhelyét ismeri, de úgy, hogy mindegyikük csak egy részinformációval rendelkezik a busás vagyont rejtő hajót illetően. Ez az alaphelyzet már önmagában nagyon vicces, de a két főszereplő folyamatos hülyéskedéssel tovább ront a helyzeten. A fő bökkenő azonban az, hogy a dohányra rajtuk kívül pályázik még pár ezer gengszter is, köztük Picard kapitány is, akinek itt gurul a széke, nem repül. Szórakoztató mozi ez, lizi-lazulós.

Rendezte: Deran Serafian
Főszereplők: Christopher Lambert; Mario Van Peebles; Denis Leary; Patrick Stewart; Sally Kirkland
háopépé
2005.12.06
|
Gunmen
amerikai akcióvígjáték, 93 perc, 1993
Rendező:

Deran Sarafian

Színész:

Christopher Lambert
(Dani Servigo)

Denis Leary
(Armor O'Malley)

Mario Van Peebles
(Cole Parker)

Patrick Stewart
(Loomis)

Kadeem Hardison
(Izzy)

Sally Kirkland
(Bennett)

Brenda Bakke
(Maria)

Richard C. Sarafian
(Chavez főnök)

(2 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.