Sivatagi sorozatgyilkos

est.hu:
5/10
|
olvasói
7/10 (2)
A Google Translate hazai filmcímekre specializálódott verziója újra akcióba lépett: Far From Home – Sivatagi sorozatgyilkos. Szó se róla, utóbbi jóval vészjóslóbb. Olyannyira, hogy a néző már a film megtekintését is fontolóra veszi.
A perverz kíváncsiság azonban nagy úr, így nem hagy nyugodni minket a kérdés, hogy Drew Barrymore mit alakított egy hasonló címmel ellátott 1989-es thrillerben. Bár elég sokatmondó az a tény, hogy az E.T.-t követően szinte kizárólag vérmesen gagyi Stephen King-adaptációkban szerepelt. 
 
Charlie és lánya, Joleen hosszú vakációjukról tartanak hazafelé, amikor Arizona kellős közepén, egy poros kisváros határán kifogy a benzinjük. A városka szélén lévő benzinkutat csak napok múlva töltik fel, így kénytelenek ott maradni. Kibérelnek egy lepukkant lakókocsit és mivel nem tehetnek mást, várakoznak. Lassan megismerkednek a hely fura lakóival, akik közül sokan egy titokzatos gyilkos áldozatává válnak. A gyanú Joleen újdonsült barátjára, a tüzes tekintetű Jimmy-re terelődik. 
kirsch
2010.04.06
|
Far from Home
amerikai thriller, 85 perc, 1989
Rendező:

Meiert Avis

Színész:

Matt Frewer
(Charlie Cox)

Drew Barrymore
(Joleen Cox)

Richard Masur
(Duckett)

Andras Jones
(Jimmy Reed)

Susan Tyrrell
(Agnes Reed)

Karen Austin
(Louise)

Anthony Rapp
(Pinky Sears)

Dick Miller
(Bill Childers)

Jennifer Tilly
(Amy)Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.