Telefon

est.hu:
7/10
|
olvasói
7/10 (3)
Jó hétkezdés, így tovább! Bár ettől még nem biztos, hogy jó is lesz, az optimizmust azért fenntartom. Vágjunk is belé!
Válságos helyzet alakul ki a világ két atomhatalma között, de ezen nem hiszem, hogy csodálkozni kéne, így volt ez vagy negyven éven át. Ám egyszer csak hirtelen 13 nap alatt meghal vagy 24 magas rangú szovjet párttag, de ezt követően több amerikai célpont ellen is merényletet követnek el. Én nagyon bírom az izgalmakat, de erre már én is azt mondtam: tyűű! Grigori Borzov (Charles Borzov, öö, Bronson) tábornok megtudja, hogy egy volt KGB-ügynök, Nyikolaj (Donald Pleasence) áll az események mögött.
 
Ez a Nyiki nem picsafüst lehet, mert ellopta a KGB egykori, kábítószeres hipnózissal kiképzett kémeinek a listáját. Nekem lövésem sem lenne, mit kezdjek egy ilyennel, de Nyik beindítja vele a Telefon fedőnevű akciót. Esküszöm, ennél hülyébb fedőnevű akcióról még nem hallottam! Pedig oda kell figyelni rá, hiszen még 51 ügynök aktiválható telefonhívással, ezért Borzov azonnal akcióba lép, hogy elkapja Nyikolajt, és megakadályozza a világméretű katasztrófát. Mivel ‘77-ben még nem volt mobil, javaslom a földi vonalak felgöngyölítését gombolyagba, az elvezet majd valahová, én így csinálnám. 
 
háopépé
2007.03.10
|
Telefon
amerikai thriller, 102 perc, 1977
Rendező:

Don Siegel

Színész:

Charles Bronson
(Grigori Borzov tábornok)

Tyne Daly
(Dorothy Putterman)

Donald Pleasence
(Nyikolaj Dalchimsky)

Lee Remick
(Barbara)

Alan Badel
(Malchenko ezredes)

Patrick Magee
(Strelsky tábornok)

Jacqueline Scott
(Mrs. Hassler)

John Mitchum
(Harry Bascom)Filmek a TV-ben
H
27
K
28
Sze
29
Cs
30
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
27
K
28
Sze
29
Cs
30
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.