Mint a kámfor

est.hu:
7/10
|
olvasói
8/10 (2)
Könnyen lehet, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki agyalapi szamárköhögésben tör ki, valahányszor egy hiperlazának szánt betörős/rablós mozival szembesül. Tetszenek tudni, Ocean’s Eleven, Olasz meló, Banki meló és társai…
És nincs irgalom, ezúttal is kapunk egy Pókemberbe oltott Ambrus Attilát, aki a mi mással is foglalatoskodhatna, mint hogy az utolsó nagy dobásra készülődik. És amolyan látens sziámiikerként megkapjuk mellé az obligát FBI ügynököt is, aki szándékai szerint akkor is rács mögé juttatja emberünket, ha leszakad a fél heréje. 
 
Jack Foley több bankot rabolt fegyver nélkül, mint bárki más. Háromszor kapták el, amikor nem volt szerencséje menekülés közben. Három évtizedet kellene letöltenie. Minden nap szökéséről, az utolsó nagy balhéról és új életéről álmodozik. A szökés pillanatában egy nyomozónő kerül Jack és társa, Buddy útjába. Túszként magukkal viszik. Karen Sisco becsületes nyomozócsaládból való, minden alkalmat megragad fogvatartói terveinek meghiúsítására. Az első menet döntetlent hoz, de már késő: Jack rabul ejtette szívét. A következő randevún Detroitban viszont már túl sokan akarnak velük lenni. 
kirsch
2010.12.07
|
Out of Sight
amerikai akcióvígjáték, 123 perc, 1998
Börtönből szökött kemény mackós élete bulijára készül. Akadály csak a női szuperhekus, de a hölgynél viszont jelentős érzelmi akadályok merülnek fel a fülöncsípéssel kapcsolatban.
Színész:

George Clooney
(Jack Foley)

Jennifer Lopez
(Karen Sisco)

Ving Rhames
(Buddy Bragg)

Don Cheadle
(Maurice Miller)

Dennis Farina
(Marshall Sisco)

Catherine Keener
(Adele)

Steve Zahn
(Glenn Michaels)

Luis Guzmán
(Chino)

Albert Brooks
(Richard Ripley)

(8 kép)


Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.