Fehér leander

est.hu:
7/10
|
olvasói
(0)
Félig-meddig romantikus dráma Michelle Pfeifferrel és halálos fehér leanderekkel. Aki szerint mindez látatlanban is túlontúl vészjósló, azt nem fogjuk rosszmájúság vádjával bíróság elé citálni. Még akkor sem, ha jelen esetben cserbenhagyták megérzései.
Az ominózus film ugyanis elég nyomasztó ahhoz, hogy átszakítsa Szex és New Yorkon szocializálódott hölgyismerőseink mentális védőhálóját. Pedig a „mindenen és mindenkin átgázoló, rohadék pasi” ezúttal is központi karakter. 
 
Ingrid gyönyörű, szenvedélyes nő, aki egyedül neveli 15 éves kislányát. Egy szép napon felbukkan egy férfi is az életében és a nő minden szenvedélyével beleveti magát az új szerelembe. Amikor rádöbben, hogy kihasználták, becsapták és darabokra törték a szívét, Ingrid kedvenc virágából, a fehér leanderből készített halálos méreggel tesz pontot a történet végére, s ekkor kezdődik anya és lánya kálváriája. 
kirsch
2010.03.16
|
White Oleander
amerikai-német filmdráma, 109 perc, 2002
Rendező:

Peter Kosminsky

Színész:

Michelle Pfeiffer
(Ingrid Magnussen)

Renée Zellweger
(Claire Richards)

Noah Wyle
(Mark Richards)

Alison Lohman
(Astrid Magnussen)

Robin Wright
(Starr)

Billy Connolly
(Barry Kolker)

Cole Hauser
(Ray)

Taryn Manning
(Niki)

Amy Aquino
(Miss Martinez)

(8 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.