Gyagyás család

olvasói
(0)
Még mielőtt szívinfarktust kapnátok szólok, hogy ez nem a Los Roldan (Gyagyás család) c. argentin vígjáték sorozat ajánlója. No, azért nincs olyan óriási színvonalkülönbség az argentin sorozat és a Ben Stiller főszereplésével készült amerikai vígjáték között, de ez utóbbiban legalább felcsendül egy kitűnő Urge Overkill nóta.
A filmnek van még egy magyar címváltozata : Kész katasztrófa. Ezt most nem kommentálom, inkább belevágok a sztori ismertetésébe.

Mel Coplin (Stiller) boldog családi életet él. Bájos felesége, Nancy (Patricia Arquette) trónörökössel ajándékozta meg néhány hónapja, és egyébként is rettenetesen harmonikus viszonyban élnek. Csakhogy Melnek van egy régi mániája. Annak ellenére, hogy nevelőszüleivel felhőtlen a kapcsolata, ki szeretné deríteni, hogy kik voltak a vérszerinti felmenői. Tina Kalb pszichológus - a szülők felkutatásával megbízott ügynökség munkatársa - megtalálja Mel édesanyját. A férfi tüstént felpakolja kis családját és Tinával elindulnak a nagy találkozóra.

A hétmillió dollárból készült film 14 millió dollárt hozott Stillerék konyhájára és még egy díjat is nyert 1997-ben. Kell ennél több?

fujisan
2006.09.11
|
Flirting with Disaster
amerikai vígjáték, 92 perc, 1996
(7 kép)


Filmek a TV-ben
H
27
K
28
Sze
29
Cs
30
P
31
Szo
1
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
27
K
28
Sze
29
Cs
30
P
31
Szo
1
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.