Zsaruvér és csigavér 2.: Több tonna kámfor

olvasói
8/10 (5)
Bujtor Pisti megirigyelhette az egymás hegyén-hátán búcsúkoncertet adó öregfiú-csapatokat, és azt gondolhatta, ő is szakít egyet a részvételi cetliből.
Ötvös Csöpi és Kardos doktor elvtársak kalandjait zabálta a magyar nép, valószínűleg nagy durranás lesz, ha a régi harcostársak újra egymásra találnak. Én speciel jó ötletnek tartom, de a gyakorlat úgy hozta, hogy a sorozatnak szánt részek száma kettőnél megállt, tán az aranyforintok, tán a lelkesedés miatt, de az is lehet, hogy csak simán bukta volt, és kész.

Pedig továbbra is a divatos Balaton part a helyszín, és ezúttal a csapathoz csinos, fiatal zsarulányok is csatlakoznak, és mégsem. A legendás páros ezúttal ékszerrablók nyomába ered, hogy aztán a következő részben az autólopások körül bonyolódjanak kalandokba. Szép tájak, izgalom, humor, nagy pofonok, nem kell több a jó szórakozás levelesládájába, én mondom!

háopépé
2006.01.20
|
(18 kép)


Filmek a TV-ben
H
5
K
6
Sze
7
Cs
8
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
5
K
6
Sze
7
Cs
8
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.