Holtpont

est.hu:
8/10
|
olvasói
9/10 (3)
Végül is ha a Dirty Dancing alkotói nem zavartatták magukat egy húszéves ziccer miatt, miért pont a Holtpont szellemi atyjának fájjon a feje egy 2011-re tervezett folytatás miatt? Mondjuk, mert senki nem emlékszik erre a filmre.
Oké, aki anno birtokában volt a videó nevezetű boszorkányos szerkezetnek, netalántán már a kilencvenes évek elején élvezhette a német RTL műsorát, annak lehetnek kósza emlékfoszlányai. Mondjuk a bankrablást taglaló nyitójelenetről. 
 
Nixon, Carter, Reagan, és Johnson, a négy egykori amerikai elnök elköveti Los Angeles történetének legtökéletesebb bankrablását. Természetesen nem ők a tettesek, de az elkövetők az ő maszkjukat használták, amikor kifosztották a páncéltermet. Az FBI egyik ügynöke a dél-kaliforniai szörfösök között sejti a bandát. Ő maga is álruhát ölt, csatlakozik a parton élő, kisportolt, semmilyen törvényt nem tisztelő fiatalok csapatához és beépül közéjük. 
kirsch
2010.06.15
|
Point Break
amerikai akciófilm, 120 perc, 1991
Rendező:

Kathryn Bigelow

Színész:

Keanu Reeves
(Johnny Utah)

Patrick Swayze
(Bodhi)

Gary Busey
(Pappas)

Lori Petty
(Tyler)

John C. McGinley
(Ben Harp)

Bojesse Christopher
(Grommet)

Lee Tergesen
(Rosie)

(8 kép)


Filmek a TV-ben
H
27
K
28
Sze
29
Cs
30
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
27
K
28
Sze
29
Cs
30
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.