Szeretném, ha szeretnél

olvasói
7/10 (14)
Az elszabadult szemeteskonténer összehozza a lányt és a fiút. Minden rendben lenne, de jön a bonyodalom...Itt a legfrissebb romantikus vígjáték, és a tapasztalt (férfi) mozilátogató már ingatja is a fejét: Biztos megint arról van szó, hogy a zselétől csöpögő hajú ifjú sztár kisebb-nagyobb (többnyire mesterséges) bonyodalmak után megszerzi a rendesen kisminkelt bombanőt, hogy aztán a boldog pár hosszú, szenvedélyes csókkal búcsúzzon a közönségtől a vége főcím előtt. Most viszont nem kell megijedni: a Szeretném, ha szeretnél ugyan nem nélkülöz bizonyos műfaji jellegzetességeket, de azért a kifejezetten mulatságos és szórakoztató művek közé sorolható.
 
Mary (Jennifer Lopez, Mint a kámfor, A sejt), filmünk főszereplője külsejét és belső értékeit tekintve győnyőrű és okos, magánéletére nézve magányos - foglalkozása pediglen esküvőszervező.Bár egy ideig úgy néz ki, hogy már nem sokáig - lévén egy elszabadult és gátlástalan szemeteskonténer akarja a fiatal hölgyet agyontaposni. Még jó, hogy a sármos és egyáltalán nem rosszarcú gyerekdoki, Steve (Matthew McConaughey, A Newton fiúk, U-571) megmenti a végzetes találkozástól. Hamarost szerelmi vonzódás alakul ki kettejük között. Azt a tényt pedig, hogy az élet habostorta Rákóczi túróssal és kapucsínóval, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy plusz örömforrásként Maryre bízzák az év legnagyobb csinnadrattával kísért esküvőjének a megszervezését. Csakhogy az élet mégsem habostorta: nemsokára a főhősnek (és a nézőnek is!) komoly meglepetésben lesz része, ami után a dolgok nem úgy fognak menni, mint addig. Hogy a Helló, Dolly!-ra hajaz-e filmünk, ki fog derülni...Teniszkedvelőknek még annyit említenék, hogy Francine erős mellékszerepében a tenisz koronázatlan királyának, Pete Samprasnak a menyasszonyát láthatjuk.

Kevin Bierstubner
2001.04.25
|
Wedding Planner
amerikai-német romantikus vígjáték, 103 perc, 2001
Rendező:

Adam Shankman

Színész:

Jennifer Lopez
(Mary Fiore)

Matthew McConaughey
(Steve Edison)

Bridgette Wilson-Sampras
(Fran Donolly)

Justin Chambers
(Massimo)

Judy Greer
(Penny)

Alex Rocco
(Salvatore)

Joanna Gleason
(Mrs. Donolly)

Kevin Pollak
(Dr. John Dojny)

Fred Willard
(Basil St. Mosely)

(7 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.