Doc Hollywood

est.hu:
7/10
|
olvasói
9/10 (8)
Nem rajongok a gyerekszínészekért, és hát valljuk be, Foxra nézve nem juthat más az eszünkbe, őt mégis elismerem valamennyire.
Talán, mert láttam vele jó filmet is, és vígjátéknak éppen ez sem rossz. Dr. Ben Stone (Fox) nemrég végzett a washingtoni orvosi egyetemen, és Beverly Hillsbe tart, hogy plasztikai sebészként keresse csontosra magát. Könnyen sok pénzt, viszonylag kockázatmentesen.
 
Talán éppen az álmai kergetése közben szenved közúti balesetet egy közepesen poros kis városkában, ahol egyből 32 órányi közmunkára ítélik a vétség okozása miatt. A jó hír, hogy a városnak éppen orvosra van szüksége, így szakmája gyakorlásával töltheti büntetését. Ám végül ez lesz Ben szerencsétlensége is, ugyanis az egész lakosság összefog annak érdekében, hogy az ifjú doktort végleges maradásra bírják. Nem árulom el, sikerül-e. 
 
háopépé
2007.10.18
|
Doc Hollywood
amerikai romantikus vígjáték, 104 perc, 1991
(8 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.