Agyhalál

est.hu:
7/10
|
olvasói
10/10 (1)
Christopher Walkent a sors valami egészen megmagyarázhatatlan arcberendezéssel látta el, így maximális hitelességgel játszhat – többek között - tébolyult tudósokat is. Emberünk ezúttal kapva kap is az alkalmon.
A gondolat megfilmesítése olyan dolog, melynek vélhetőleg csak igen kevés tesztalany merné alávetni magát. A dolog ugyanis igazán kínosan sülhet el, ha példának okáért egy cipzáras bőrmaszkos kecske jelenik meg a monitoron. 
 
Lillian Reynolds és Michael Brace, a két kiváló kutató kifejlesztett egy különleges agyletapogató berendezést. A rendkívüli gép képes a vizsgált személy gondolkodását nyomon követni és ezt a folyamatot mágnesszalagra rögzíteni. A tudósok így képet alkothatnak arról, hogy az illető mit gondolt, érzett, látott az adott időszakban. Miközben Brace arra hangolja a rendszert, hogy ennek segítségével visszaszerezze elhidegült feleségét, addig másokat a berendezés katonai célra való felhasználása érdekli. Ez utóbbi során egyre több haláleset történik. 
kirsch
2010.09.13
|
Brainstorm
amerikai sci-fi, 102 perc, 1983
Színész:

Christopher Walken
(Michael Brace)

Natalie Wood
(Karen Brace)

Cliff Robertson
(Alex Terson)

Louise Fletcher
(Lillian Reynolds)

Jordan Christopher
(Gordy Forbes)

Jason Lively
(Chris Brace)Filmek a TV-ben
H
20
K
21
Sze
22
Cs
23
P
24
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
20
K
21
Sze
22
Cs
23
P
24
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.