Rendőrbosszú

olvasói
(0)
Természetesen a szereplőgárda miatt tűnt fel nekem a film, hiszen a címe nem kecsegtet sok jóval, hacsak éppen nem B-kategóriára vágyunk. Vagy ügyesebb magyar címadókra.
Applegate kisasszony ugye Kelly a „Rém rendes...”-ből, Mickey-t meg hadd ne mutassam be. Aztán létezne egy új Arquette is?! Vagy ez olyan név arrafelé, mint a Tóth? Raymond Frye, aki egy alkoholista kamaszfiú, véletlenül megöl egy nőt. Tessék nem inni, mert idáig vezet az alkohol, mondtam mindig! Hét év után szabadul a kis alkesz és úgy dönt, hogy ezentúl teljesen megváltozik. Látják, erre jó a börtön! Nem könnyíti meg a dolgát, hogy a részeges gyilkossági nyomozó, Jack Bracken (bizony, ő csak Rourke lehet!) állandóan a sarkában van. Biztosan egy kis piázásra akarja rávenni fiatalemberünket, hogy ne legyen olyan egyszerű Ray-nek egyenes úton járni. Hö-hö, ez jó volt, egyenes úton!  
 
Ray Steven Fisher alkalmazottja lesz, aki az Arquette. A férfi egyszer meghívja őt vacsorára, ahol találkozik Gloriával, a feleséggel, akivel első látásra egymásba szeretnek. Amikor Gloria nővérének férje szívroham következtében Ray karjában hal meg, az asszony pedig 18 millió dollárt örököl, baljós események sorozata kezdődik, melyekben Ray akaratlanul is főszerepet játszik. Hú, ez mind a vacsorán történik? Elég cirkalmas. Amikor Ray rájön, hogy ki az, aki manipulálta az eseményeket elhatározza, hogy megfizetteti vele a történteket - bármi is legyen az ára. Elég szarul hangzik ez a sztori, de mivel nem írták le, ki a taknyos, meg kell kísérelnem megnézni! 
 
De előtte Bruce Lee-t a Film+-on, hogy biztosan legyen valami jó is! 
háopépé
2006.05.05
|
Out in Fifty
amerikai filmdráma, 103 perc, 1999


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.