Drágám, a kölykök összementek

olvasói
9/10 (2)
Wayne Szalinski professzor nem örvend túl nagy népszerűségnek sehol sem. Zseniális elméje teszi. A felesége úgy érzi, mintha egy kísérleti lombikkal élne együtt, a szomszédság őrületet lát a megmagyarázhatatlan fejszerkezetben, míg a kollégák semmibe veszik furcsa tudósunk korszakalkotó munkásságát.
Én tudom ám, mi mozgatja ezt a világot! Az asszony egy nagyobb lombikot szeretne, a szomszédok péniszirigyek, míg a munkatársak meg irigy péniszek! Wayne legutolsó találmánya, az elektromagnetikus kicsinyítő gép sem arat babért a koszorúhoz, pedig ha az okosak tudnák, mennyire sikerült! Ha látnák az alaposan összement Szalinski gyerekeket, akik a hangyákkal kerültek egy szemmagasságba, bizony nem nevetnének oly nagyon.  
 
 
Ráadásul egy kisebb seprést követően a család mikronizált tagjai a kert végi szemeteszsákban találják magukat, ahonnan a hazakeveredés még összetett szemmel sem tűnik egyszerű feladatnak! Azt azért elárulom, hogy a szórakozott professzorunk megítélése legalább a szomszédság szemében módosul. Az irányt nem árulom el.
 
 
háopépé
2006.05.26
|
Honey, I Shrunk the Kids
amerikai vígjáték, 101 perc, 1989
Rendező:

Joe Johnston

(4 kép)


Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.