Áldatlan állapotban

est.hu:
6/10
|
olvasói
1/10 (1)
Bizony, volt idő, amikor az akkor még kisfiús bájú Hugh Grant nagy-nagy sztárnak számított, a csajok odavoltak érte, és senkit sem zavart a motyogása és a grimaszai.
Ekkor született az Áldatlan állapotban, amely Grant helyett sokkal inkább a gyerekvállalás komoly és komolytalan oldalának megragadásával írta bele magát a filmtörténelembe, mint a brit szívtipró első számottevő hollywoodi alakításával. És minél több barátnője volt már az embernek, és minél több barátjának kötik be a fejét, és persze minél többször kell úgy vendégségbe menni, hogy bájos kisbabákat kell ihletetten csodálnunk, annál jobban tudatosul bennünk, hogy itt bizony tényleg véresen fontos dologról van szó. Ezt azonban hősünk, Samuel nem tudja. Igaz, elméleti tapasztalata van elég, hiszen gyermekpszichiáterként temérdek stresszes gyerekkel találkozik nap mint nap, de úgy érzi, hogy még nem nőtt fel az apaszerephez, ráadásul saját nyugalmát és kényelmes életét nem akarja feláldozni egy kisbaba miatt. Nem is csoda, hogy Samuel pánikba esik, amikor tudomást szerez barátnője terhességéről, Rebecca azonban ragaszkodik a babához.
 
Az utolsó csepp a vonakodó apajelölt számára az, amikor kedvese bejelenti, hogy az imádott tűzpiros Porschét célszerűbb lenne családi autóra cserélni. Mivel nem jutnak közös nevezőre, Rebecca elköltözik, és úgy dönt, hogy egyedül neveli fel gyermekét. Innentől kezdve minden kiszámítható, de bocsássunk meg a rendezőnek és a stábnak, leginkább a bájos Julianne Moore-nak, és még inkább Robin Williamsnek, aki az élete első szülését levezénylő ügyetlen emigráns orosz doktort, a film legviccesebb karakterét alakítja. Mert romantikus vígjátékról van szó, ugyebár…
 
Forrás: Est.Tv Magazin
2008.05.16
|
Nine Months
amerikai vígjáték, 103 perc, 1995
Rendező:

Chris Columbus

(5 kép)


Filmek a TV-ben
18:10
18:20
A férfi mögött
amerikai film, 2017
18:40
Tripla kilences
amerikai akciófilm, 2016
18:45
A rodeós
amerikai film, 2018
18:50
Farkangyal
amerikai vígjáték, 1991
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
06:44
Menő Mike
2018, I. évad, 115. rész: Hasonmás
06:45
Barbie Dreamtopia
I. évad, 3. rész: Statikus töltés
06:48
Sam, a tűzoltó
VI. évad, 6. rész
06:50
Maggie és Bianca - Divatból jeles
I. évad, 8. rész: Nincs menekvés a szerelem elől
06:50
A Happó család
2016, II. évad, 219. rész: Tojás
Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Már játsszák a mozik a FOMO - Megosztod és uralkodsz című filmet egy durvára sikerült buli következményeiről. @fomo.amozifilm #moziajanlo #moziajánló #fomo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.