Ősz New Yorkban

est.hu:
6/10
|
olvasói
(0)
A Richard Gere nevével fémjelzett drámák általános jellemzője, hogy a temérdek emberi szenvedés bemutatása a cselekmény rovására megy. (Lásd: Mr. Jones, A hűtlen, Garni zóna) Továbbá a konklúzió – már ha van ilyen - is felettébb zavaros.
Utóbbival jelen esetben nincs baj, cserébe azonban kapunk egy nagy merőkanálnyi szirupos utánérzést. Ugye tetszenek emlékezni a Love Story című örökbecsűre? 
 
Will élvezi az agglegényéletet. Imád főzni, imádja az éttermet, melynek tulajdonosa és legfőképpen, imádja a nőket. Javíthatatlan cinikus és alkalmatlan a hűségre. Ám egy este egy étteremben ismerős arcot pillant meg: egy fiatal lányban régi szerelmét véli felismerni. Nem véletlenül. Charlotte anyja sok évvel ezelőtt a szerelme volt. E találkozással Will számára újra kezdődik a fiatalság. Még egyszer, utoljára igazán szerelmes lesz, de a sors úgy akarja, hogy szembenézzen vele: számára lejárt a szerelem ideje. 
kirsch
2011.03.18
|
Autumn in New York
amerikai romantikus filmdráma, 103 perc, 2000
Rendező:

Joan Chen

(6 kép)


Filmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.