Prérifarkas blues

est.hu:
6/10
|
olvasói
7/10 (2)
Távol álljon tőlünk a háziasszonyos „nem tudom, mi a jó abban, mikor egy tucat idióta rugdal egy darab bőrt” mentalitás, de tény, hogy egy sportfilmből nehéz (nem lehetetlen, csak éppen nehéz) igazán emlékezetes produkciót kihozni.
Jelen film rendezőjének, Brian Robbinsnak sem sikerült ez maradéktalanul, bár meg kell hagyni, egy Norbit, egy Összekutyulva és egy Turbózombi, véruszkár (igen, bár utóbbiban csak színművészként remekelt) után mérföldekkel rosszabb végeredményre számítottunk. 
 
Bud Kilmer már időtlen idők óta vezetőedző a texasi kiváros iskolai amerikai futball klubjánál, a West Canaan-i Prérikutyáknál, akikkel már huszonkét területi bajnoki diadalt söpörhetett be. Az ellentmondást nem tűrő kényúrként viselkedő edzőt - amíg csak jönnek az áhított győzelmek - szinte istenként tisztelik a helyiek, ám a soron következő bajnoki címmel komoly gond van. A csapat sztárjátékosa lesérült, így a Prérikutyákat át kell szervezni, mégpedig a tartalékirányító Jonathon Moxon vezetése alatt. 
kirsch
2011.09.06
|
Varsity Blues
amerikai romantikus vígjáték, 106 perc, 1999
Rendező:

Brian Robbins

Színész:

James Van Der Beek
(Jonathan "Mox" Moxon)

Paul Walker
(Lance Harbor)

Amy Smart
(Julie Harbor)

Jon Voight
(Kilmer edző)

Scott Caan
(Tweeter)

Thomas F. Duffy
(Sam Moxon)

Joe Pichler
(Kyle Moxon)

(4 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.