Lopakodók

est.hu:
7/10
|
olvasói
9/10 (18)
Köztudott, hogy a mesterlövészi szakmában fellelhető munkaadók meglehetősen szőrös szívű lények, az állásinterjúkon pl. páratlan mértékű intoleranciával viseltetnek a Parkinson-kóros betegek iránt. Jelen esetben azonban egy zöldfülű szakmabelit bíznak meg a panamai drogbáró likvidálásával.
Ám amint az a Nagy Akciófilmes Klisétárban írva vagyon, minden kezdő mellé jár egy öreg róka, aki a film első félórájában nem győzi hangoztatni újdonsült társával kapcsolatos ellenérzéseit. A kezdeti civakodások után persze megkedvelik egymást, majd némi kölcsönös életmentési akció lebonyolítása után együtt oldják meg a felmerülő krízisszituációt.
 
Mindezt természetesen egy titokzatos ellenfél is igyekszik körülményesebbé tenni. A Lopakodók azonban a hasonló sablonok ellenére is élvezhető film, melyben még Billy Zane – egyébiránt nagyon is ingerlő - arcberendezése sem minősül zavaró tényezőnek. Persze könnyen lehet, hogy a titok nyitja kizárólag a terepszínű arcfestésben keresendő.
kirsch
2008.02.25
|
Sniper
amerikai-perui akciófilm, 98 perc, 1993
Rendező:

Luis Llosa

Színész:

Tom Berenger
(Thomas Beckett)

Billy Zane
(Richard Miller)

J. T. Walsh
(Chester Van Damme)

Aden Young
(Doug Papich)

(10 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.