Észvesztő

est.hu:
8/10
|
olvasói
9/10 (13)
Winona Rydert, Angelina Jolie-t a főszerepbe, és máris kész egy kvázi pornófilm. Még akkor is, ha a két hölgy talpig felöltözve, nyúlszőr kabátban és usankában tűnik fel a képernyőn. Gondolhatnánk mindezt gyermeki naivitással.
Csakhogy a hölgyek ezúttal szerepük szerint egy pszichiátriai intézet vendégszeretetét élvezik, így hát vonzalmi faktoruk is hasonló szinten mozog, mint Charlize Theroné a Rém című produkcióban. 
 
1967-ben járunk. A 17 éves Susanna Kaysen alig különbözik a legtöbb amerikai lánytól; ő is bizonytalan, összezavarodott és küszködve próbálja megérteni az őrületes tempóban változó világot. A szülők kérésére találkozik egy pszichiáterrel, aki aztán tüstént néven is nevezi szokatlan viselkedését. Határeseti személyiségzavarról beszél, melynek „tipikus megnyilvánulása az önkép, a távlati célok, az értékek, a baráti és szerelmi kapcsolatok terén mutatkozó bizonytalanság.” Be is utalja a Claymoore kórházba, ahol Susanna egy csapat furcsa, fiatal nő között találja magát. 
kirsch
2011.01.25
|
Girl, Interrupted
amerikai-német filmdráma, 127 perc, 1999
Rendező:

James Mangold

(9 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.