A légy

olvasói
8/10 (10)
Cronenberg megszállottja a segglukaknak és a bogaraknak, főleg a kettő ötvözésének, jó is az. Szerencsére most csak egy szimpla légyről lesz szó, igaz az sem mentesül az emberi tulajdonságoktól, jelesül maga lesz a humánum.
De ne szaladjunk ily előre! Seth Brundle (Jeff Goldblum) elszántan dolgozik egy teleportáló gépen, és én örülnék a legjobban, ha fel is találná. Hogy miért? Kérdezzék meg Homer Simpsont! Ám Jeff mániákus tekintete másra predesztinálja a tudós karaktert, akinek már csak egyetlen kísérlet van hátra a nagy mű befejezéséig. Egy élőlényen is ki kell próbálnia a gépet.
 
Saját magán kezd kísérletezni, ám a teleportálás pillanatában egy légy is bejut a gépbe, tehát a terv túlteljesítve, egyből kettőn lesz kipróbálva a jövő pudingja! (Háháá, mekkora képzavar!) Seth a kísérlet végén még nem is sejti, hogy testének genetikai állománya összekeveredett a légyével. Hamarosan azonban furcsa tüneteket észlel magán: ereje és teljesítőképessége emberfelettivé válik, és teste is elképesztő változásokon megy keresztül. A férfi lassan félig légy, félig ember szörnnyé alakul, és minden bizonnyal ez az a pillanat, ahol David is igazán elkezdte élvezni a forgatást! 
 
 
háopépé
2006.06.09
|
The Fly
amerikai horror, 95 perc, 1986
Bámulatos biohorror egy félig légy, félig ember férfival a középpontban.
Színész:

Jeff Goldblum
(Seth Brundle)

Geena Davis
(Veronica Quaife)

John Getz
(Stathis Borans)

Leslie Carlson
(Dr. Brent Cheevers)

David Cronenberg
(nőgyógyász)

(3 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.