A nemzet színe-java

est.hu:
8/10
|
olvasói
8/10 (2)
Bill Clinton rakoncátlan slicce kétség kívül transzcendentális erővel bírt. Legalábbis az - egykori elnök politikai ellenfeleinek propagandáját leszámítva - mégis csak egymagában idézte elő egy szuperhatalom vezetőjének bukását.
Azonban egy alig 10 cm hosszú cipzárról mégiscsak snassz dolog lenne filmet forgatni. Annál érdekesebbnek bizonyult a Clinton ellen induló hadjárat, mely – ha kimondatlanul is – egy Nike Nichols-kaliberű rendezőt is képes volt megihletni. 
 
Újra beköszöntött az elnökválasztási idény Amerikában. Az egyik jelölt, Jack Stanton szenátor, aki hűséges felesége mellett, egy nagyszerű csapat támogatását is élvezi. A szenátor kezd egyre népszerűbbé válni, ám a sajtó hirtelen megszellőztet egy-két kényes dolgot a múltjából. Vajon a sok rosszindulatú pletyka ellenére sikerül megnyernie az amerikai nép bizalmát? 
kirsch
2011.11.16
|
Primary Colors
amerikai-angol-francia-japán-német vígjáték, 143 perc, 1998
Rendező:

Mike Nichols

Színész:

John Travolta
(Jack Stanton)

Emma Thompson
(Susan Stanton)

Billy Bob Thornton
(Richard Jemmons)

Kathy Bates
(Libby Holden)

Adrian Lester
(Henry Burton)

Maura Tierney
(Daisy Green)

Larry Hagman
(Fred Picker)

Paul Guilfoyle
(Howard Ferguson)

Diane Ladd
(Mamma Stanton)

(5 kép)


Filmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.