Sodró lendület

est.hu:
7/10
|
olvasói
7/10 (10)
Az a szép a vígjáték műfajában, hogy szinte bármilyen közegben elképzelhető: óvodában, bíróságon, rendőrségen vagy kuplerájban, háborúban és békében, városban és a vadonban.
Elég néhány lökött karakter és valami ürügy ahhoz, hogy kibillentsük őket hétköznapi életükből, és már mehet is a tánc. Íme a karakterek, és íme az ürügy! Dan (a picike Seth Green alakításában) ugyan fiatal, sikeres orvos, mégis nehezen boldogul a külvilággal, lévén, hogy szinte mindentől retteg. Jerry (Matthew Lillard a Scooby Doo-filmekből) menedzser, viszont rettentően utálja az irodai munkát és ha tehetné, állandóan csak szörfölni menne. Tomról (Dax Shepard, a Punk'd állandó közreműködője) senki sem tudja, hogy miből él, de ő azt állítja, hogy motorokkal üzletel, és a nők döglenek érte. Amikor egy, az életet nagy kanállal habzsoló és nagy kalandor hírében álló barátjuk egy balesetben meghal, a srácok elhatározzák, hogy egy őrült kalanddal állítanak emléket néhai haverjuknak.
 
Elindulnak, hogy az oregoni vadonban megkeressék jut D. B. Cooper kincsét - ő ugyebár a gépeltérítő, aki vagy harminc éve egy rakás pénzt a testére kötözve kiugrott egy repülőből, és azóta sem akadt senki a nyomára (róla mintázták a Szökés egyik karakterét, mellesleg). A trió egy kenuval és jó sok önbizalommal vág neki az őrült túrának - és már az első kisebb zúgónál sikerül összetörniük a csónakot és elveszteniük minden felszerelésüket, vagyis csak egymásra számíthatnak. A maradék játékidőt aztán furcsa találkozások töltik ki jókora medvékkel, szőrös lányokkal, hegyi emberekkel és állig felfegyverzett fűtermelőkkel - és tapsoljuk meg a három főszereplőt, Dax Shepardot, Matthew Lillardot, és főleg a pici Seth Greent, mert ők maguk csinálták végig az összes kaszkadőrmutatványt! 

Forrás: Est.Tv Magazin
 
2008.12.04
|
Without a Paddle
amerikai vígjáték, 95 perc, 2004
Rendező:

Steven Brill

(12 kép)


Filmek a TV-ben
18:25
A kilencedik kapu
amerikai thriller, 1999
18:25
Jack Reacher: Nincs visszaút
amerikai akciófilm, 2016 (ism.)
18:35
Rossz társaság
amerikai krimi, 2002
18:35
Inferno
amerikai-japán-magyar-török thriller, 2016
18:40
Mad Max - A harag útja
amerikai akciófilm, 2015
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
18:22
Pingu
II. évad, 14. rész
18:25
Tini titánok, harcra fel!
2013, III. évad, 1115. rész
18:25
The Avatars
I. évad, 4. rész: A mami visszatér
18:28
Pingu
II. évad, 15. rész
18:30
Léna farmja
II. évad, 16. rész
Játék
A leghatalmasabb élőlény, amely valaha is létezett, most visszatér, hogy megküzdjön számos gigantikus szörnyeteggel ebben a földrengető folytatásban.
METU - ma este őszi animációs válogatás a Puskin moziban. A belépés ingyenes! #moziajanlo #programajanlo #animacio #metuanimacio
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.