Narkó

est.hu:
7/10
|
olvasói
7/10 (12)
Remélem, nem csodálkozik senki, hogy egy narkós filmben Ray Liotta játszik. Bár a legfőbb szereplő nem ő, hanem Nick Tellis (Jason Patric) nyomozó, aki kényszerszabadságát tölti (értsd: leszerelték) egy tetves civil áldozat miatt, amikor ő csak a rendet védte.
Ám végül a kábítószer-osztály nem bírja nélküle, és mikor a nyomozásuk véres zsákutcába torkollik, Nicket visszahívják. Na, itt lép a képbe a homályos tekintetű Ray (Henry Oak), aki a véres utcában meghalt ügynök társa volt, így jól ért a társasághoz. Csakhogy őt a bosszú vezérli, ezért nem válogat a módszerekben, meg aztán nem is szokott.
 
A kábó-osztály mielőbb le akarja zárni az ügyet a két nyomozó féktelen pusztítása és az elkövetett rengeteg szabálytalanság miatt, pedig ezek lesznek a legjobb részek, ott tartják a nézőket. Nick és Henry végül találnak egy nyomot. Csakhogy a megoldáshoz vezető út még több áldozattal jár, na ettől lesz ez biztosan keményen jó film. 
 
háopépé
2007.01.25
|
Narc
amerikai-kanadai bűnügyi film, 105 perc, 2002
Rendező:

Joe Carnahan

Színész:

Dan Leis
(Elvin Dowd)

Jason Patric
(Nick Tellis)

Lloyd Adams
(Walter Dandridge)

Ray Liotta
(Henry Oak)

Alan C. Peterson
(Freeman Franks)

Karen Robinson
(Liz Detmer)

Chi McBride
(Cheevers kapitány)

Alan Van Sprang
(Michael Calvess)

Krista Bridges
(Audrey Tellis)

(5 kép)


Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.