Ismerős játékok

olvasói
8/10 (1)
Ami azt illeti, Al Pacino – Robert De Nirohoz hasonlóan – a kilencvenes évek második felétől kezdett szerepeket vállalni kvalitásaihoz jobbára méltatlan produkciókban. Nos, az Ismerős játékok egy hasonszőrű színészbálna szintjén egyértelmű mélypontként, nagy általánosságban pedig egy átlagosnál hajszálnyival jobb tévéfilmként aposztrofálható.
Eli Wurman újságíró, aki saját erejéből vagyont, hírnevet szerzett magának. A felső tízezer is befogadta, így ebben a körben is otthonosan mozogva mindenkit ismer. Egy napon Cary Launer, a mozisztár kér tőle szívességet. Azt szeretné, hogy szabadítsa meg korábbi szeretőjétől, Jillitől, a hírnévre és elismertségre vágyó színésznőtől.
 
Eli igent mond, hisz számára mindez sima ügynek látszik mindaddig, míg szemtanúja nem lesz egy véres eseménynek. Ezután azonban egy csapásra világossá válik, hogy most az egyszer rosszkor volt rossz helyen. Elitől – aki néhány napja még népszerű és széles ismeretségi körrel rendelkező újságíróként tartottak számon – egy csapásra elfordulnak nagyhatalmú barátai.
kirsch
2009.11.03
|
People I Know
amerikai-német bűnügyi film, 100 perc, 2002
Rendező:

Daniel Algrant

Színész:

Al Pacino
(Eli Wurman)

Kim Basinger
(Victoria Gray)

Ryan O'Neal
(Cary Launer)

Téa Leoni
(Jilli Hopper)

Richard Schiff
(Elliot Sharansky)

Bill Nunn
(Lyle Blunt)

Robert Klein
(Dr. Sandy Napier)

Mark Webber
(Ross)

Frank Wood
(Michael Wormly)

(9 kép)


Filmek a TV-ben
H
28
K
29
Sze
30
Cs
1
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
28
K
29
Sze
30
Cs
1
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.