A test

olvasói
(0)
A test operatőre Zsigmond Vilmos (Szarvasvadász; Harmadik típusú találkozások) volt. Sokkal több jót nem is lehet mondani erről a "teológiai" thrillerről. Az idős mester 71 éves volt a film forgatásakor, de nem remegett a keze. A képek szépek, Csizmás Kandúr, akarom mondani Banderas oké, a rendező- forgatókönyv író Jonas McCord meg ne csodálkozzon, hogy az utóbbi öt évben csak producerként dolgozhatott.
Láthattuk már a vásznon Jézust énekelni, táncolni, megnősülni, tv show-t vezetni, de a csontvázát még nem csodálhattuk meg. Eddig. Ugyanis Jeruzsálemben egy régésznő megtalálja egy keresztre feszített férfi maradványait. A csontokon látható nyomok és a sírkamrában talált tárgyak, iratok alapján Sharon úgy gondolja, hogy Jézus csontvázát találta meg. A lelet híre természetesen eljut a Vatikánba is.  
 
 
Az egyház vezetői tudják; amennyiben a lelet valódisága bebizonyosodik, mehetnek csomagolni, és új állás után nézhetenek. Elküldik hát Matt Guiterrez (Banderas - Desperado; Shrek 2) atyát- aki korábban hírszerzőként dolgozott- Jeruzsálembe, hogy vizsgálja ki az ügyet.  
 
 
fujisan
2006.07.13
|
The Body
amerikai-izraeli-német filmdráma, 109 perc, 2001
Rendező:

Jonas McCordIfjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.