Meglesni és megszeretni

est.hu:
5/10
|
olvasói
10/10 (1)
Meg Ryan, Matthew Broderick, valamint Griffin Dunne, mint rendező. Ez a trió vészjóslóbb számomra, mint fényes nappal a töküres nagykörút. Mindemellett komoly erőfeszítésembe kerül, hogy ne illessem válogatott hímsoviniszta jelzőkkel a célközönséget.
Mellesleg tipikus első randis filmről beszélünk, leszámítva, hogy a magára valamit is adó férfi fél összeszorított fogakkal ül a moziszékben, majd képzelőereje segítségével egy-egy pillanatra felvillantja azt a jelenetet, amikor a kiszemelt fél fejére húzza a popcornos vödröt. 
 
Sam egy kisvárosban él, csillagász és született álmodozó. Maggie New York-i, fényképész és végtelenül cinikus. Egymás tökéletes ellentétei, akiknek mégis akad egy közös vonásuk: mindketten eszeveszetten szerelmesek. A baj csak az, hogy választottjaik nem elég, hogy nem viszonozzák érzelmeiket, hanem éppen most hagyták el mind a kettejüket, méghozzá egymásért. Sam mindent megtenne, hogy visszaszerezze Lindát, gyermekkori szerelmét, Maggie pedig mindent el akar követni, hogy bosszút álljon Antonon, egykori vőlegényén. 
kirsch
2010.01.18
|
Addicted To Love
amerikai romantikus vígjáték, 100 perc, 1997
Rendező:

Griffin Dunne

(3 kép)


Filmek a TV-ben
H
20
K
21
Sze
22
Cs
23
P
24
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
20
K
21
Sze
22
Cs
23
P
24
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.