Ronin

olvasói
10/10 (26)
Katarina Witt 1965-ben, Kelet-Németországban született. 1984-ben és 1988-ban olimpiai bajnok, 1983-tól 1988-ig többszörös Európa és Világbajnok műkorcsolyázó volt. 1990-ben a People magazin beválasztotta a világ 50 legszebb embere közé a "szocializmus legszebb arca" becenevű hölgyet. 1998-ban meztelenül láthattuk a Playboyban, és még abban az évben elvállalt egy szerepet a Roninban.
Nem kell aggódni, azért felbukkan a filmben egy-két igazi színész is, mint például Robert de Niro vagy Jean Reno. A japán cím ellenére a Roninnak semmi köze Japánhoz vagy a japánokhoz. (A ronin szó gazdátlan szamurájt jelent.) A film dialógusaitól és sztorijától ne várjon senki túl sokat, de aki szeretné látni az évszázad autósüldözéseit, az mindenképpen nézze meg a filmet.
 
John Frankenheimer (Francia kapcsolat II.) rendező újra a régi, és nyolcvan autót töretett össze azért, hogy az üldözési jelenetek a lehető legjobbra sikerüljenek. A Ronin "hősei" egy eldugott párizsi kocsmában találkoznak; valamennyiüknek vaj van a fején, a hidegháború alatt ügynökként dolgoztak, vagy éppen terrorista akciókban vettek részt. Nem tudnak semmit egymásról, csak megbízójuk ismeri múltjukat. Feladatuk egy titokzatos tartalmú, rendkívül jól őrzött fémtáska megszerzése.

fujisan
2006.07.21
|
Ronin
amerikai-angol akcióthriller, 121 perc, 1998
Ex-spionok utolsó küldetése. Ősi kellék, a titokzatos aktatáska után kutatnak, de még ennél is fontosabb, hogy a karl-marx-stadti jégpályák istennője, Katarina Witt orosz primabalerinát és maffiózószeretőt alakít!
Színész:

Robert De Niro
(Sam)

Jean Reno
(Vincent)

Natascha McElhone
(Deirdre)

Stellan Skarsgard
(Gregor)

Sean Bean
(Spence)

Michael Lonsdale
(Jean-Pierre)

Jonathan Pryce
(Seamus O'Rourke)

Féodor Atkine
(Mikhi)

Bernard Bloch
(Sergi)Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.