Garfield 2.

est.hu:
6/10
|
olvasói
9/10 (408)
Garfield, a lusta macska kétségkívül az egyik legviccesebb rajzolt karakter a világon, így félig életre keltett és szarkazmusától megfosztott gyerekverziója is éppen elég szórakoztatóra sikerült, hogy kibírjon egy folytatást is.
Én még most sem vagyok megbarátkozva a gondolattal, hogy miért kellett Garfield macska számítógéppel éltre keltett verzióját élő szereplők közé helyezni, amikor olyan remek egész estés animációs filmek születnek zsinórban, de ha ezen túlteszi magát az ember, akkor kezdődhet a ráismételt kaland. Macskánk gazdája, Jon ugyanis szerelme, a szexi állatorvoslány után Londonba lódul, de Garlfield titokban vele utazik, hogy megakadályozza a készülő frigyet - mert melyik háziállat szeretne állatorvost a családba? Én például most viszem a kutyát oltatni, az is egy külön kaland lesz, mert szegény a kulcslyukon keresztül is próbál kimászni a váróból, ha odáig eljutunk egyáltalán. Lényeg a lényeg, cicánkat Angliában összekeverik a helyi macskaarisztokrácia egyik, színre és súlyra hasonló, ám habitusra homlokegyenest különböző tagjával, és ebből lesz a sok móka és helyzetkomikum, mivel a másik macska egy hatalmas vagyon örököse, és mint ilyen, veszélyben mind a kilenc élete! 
 
Persze Garfield önmagában is aranybánya egy vígjátékhoz: elég, ha gyakran sütik el a lasagnás poénokat, és kellőképpen sokszor rúgatják seggbe Odie kutyát, akihez Till Atilla magyar hangjával felszerelt macskánkat oly ambivalens kapcsolat fűzi, most pedig a britek kárára is el lehet sütni néhány viccet. A kölkök garantáltan imádni fogják, az őket elkísérő felnőttek pedig mérsékelten fognak szórakozni - de ki akarja magát jól érezni? 
 
Vízer
2006.07.26
|
Garfield: A Tale of Two Kitties
amerikai családi film, 78 perc, 2006
Imádnivaló dagadt macskánk ezúttal Angliában és véletlen szerepcserében kavarja a lasagnét, egy jelentős vagyon elkényeztetett örökösének veszélyeztetett vörös bundájában...
Rendező:

Tim Hill

Színész:

Breckin Meyer
(Jon Arbuckle)

Jennifer Love Hewitt
(Liz)

Billy Connolly
(Dargis)

Ian Abercrombie
(Smithee)

Roger Rees
(Mr. Hobbs)

Lucy Davis
(Abby)

Jane Carr
(Mrs. Whitney)

Oliver Muirhead
(Mr. Greene)

Forgalmazza: InterCom
(8 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.