Happy, a flúgos golfos

est.hu:
4/10
|
olvasói
7/10 (6)
Sosem csináltam titkot belőle, hogy Adam Sandler légcsövét jobb híján egy lopótökkel verném csipkésre. Íme, egy produkció, melyben minden létező dolog benne foglaltatik, amiért puszta látványától is ökölbe szorulnak a szemgolyóim.
Emberünk rossz szokásához híven ezúttal is egy ütődött karaktert alakít, aki világéletében profi hokijátékos szeretett volna lenni, csak éppenséggel a sportághoz – akárcsak megszemélyesítőjének a viccelődéshez - semminemű tehetsége nincsen. Miután sokadszorra rúgják ki a válogatásról, ráadásul a nagyitól is elvették a házat, Happy, hogy összegyűjtse a pénzt a nagyinak, golfosnak áll. Hamarosan hatalmas sikert arat a közönség soraiban négyszáz méterre elütött labdáival és képernyőt nem tűrő stílusával. Sikerével azonban magára vonja Shooter McGavin haragját, aki a golfbajnokság aranyzakójára pályázik.
kirsch
2009.09.09
|
Happy Gilmore
amerikai vígjáték, 92 perc, 1996
Rendező:

Dennis Dugan

Színész:

Adam Sandler
(Happy Gilmore)

Christopher McDonald
(Shooter McGavin)

Julie Bowen
(Virginia Venit)

Frances Bay
(nagyi)

Allen Covert
(Otto)

Richard Kiel
(Mr. Larson)

Dennis Dugan
(Doug Thompson)

Kevin Nealon
(Potter)

Carl Weathers
(Chubbs)

(8 kép)


Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.