Szemtelen szemtanúk

est.hu:
6/10
|
olvasói
(0)
Az ellentmondást nem ismerő nyomozót – testi épségük megóvása érdekében - egy csapat pomponlány felügyeletével bíznak meg. Kovi pedig bizonyára a fejét veri a falba, amiért ebből az ötletből nem ő írt elsőként forgatókönyvet.
A műsorsávból viszont arra következtethetünk, hogy valódi akciójelenetek helyett itt csupán valami kalóriaszegény vígjátékot kapunk az arcunkba. És milyen igazunk van! Azért egyszeri megtekintésre maximálisan alkalmas mű. 
 
Mikor a csapatnyi csinos vezérszurkoló lány gyilkosság szemtanúja lesz, Sharp hadnagyra hárul a feladat, hogy megvédje őket a rájuk leselkedő veszedelemtől. Sharp a lányok edzőjének álcázza magát és beköltözik a vezérszurkolók házába. A mogorva zsaru számára felfoghatatlan, hogy a lányok miért nem olyan ruhát hordanak, ami befedi testüket, miért nem esznek olyan ételt, ami esetleg tápláló, és miért kezd forrni a vérük, ha elérkezik a szombat este. Így nem lehet dolgozni! Pedig szükség van rá, mert a gyilkos mindent megtesz, hogy elintézze a lányokat. 
kirsch
2010.10.12
|
Man of the House
amerikai akcióvígjáték, 100 perc, 2005
Rendező:

Stephen Herek

Színész:

Tommy Lee Jones
(Roland Sharp)

Anne Archer
(Molly McCarthy)

Christina Milian
(Anne)

Cedric the Entertainer
(Percy Stevens)

Paula Garcés
(Teresa)

Monica Keena
(Evie)

Vanessa Ferlito
(Heather)

Kelli Garner
(Barbara 'Barb' Thompson)

Shannon Woodward
(Emma Sharp)

(18 kép)


Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.