Rajzás

olvasói
(0)
Igazi nagyágyúkat vonultat fel Irwin Allen lélegzetelállítóan izgalmas katasztrófafilmjében. Michael Caine, Richard Chamberlain, Henry Fonda, és a 30-as, 40-es évek nagy sztárja, Errol Flynn partnere: Olivia de Havilland.
Na, kezdhetem a szokásossal, hogy micsoda sztárparádé! Tényleg. Meg olyan jó régi is. Ez a film a Madarak, csak méhesben. Meg aztán, nem tudom, ki hogyan van vele, de én jobban félek a darazsaktól, repülő zümmögőktől, mint az égen vidáman bóklászó léghólyagosoktól. Tehát izgalmas is. Konkrétan Texast ellepik a Brazíliából érkező, félig kommunista, gyilkos darazsak. A védelem a legfelső körökből indul.
 
A Fehér Ház Brad Crane (Michael Caine) entomológust bízza meg azzal a feladattal, hogy próbálja meg katolizálni a dühöngő mészárosokat, és igyekezzen elkerülni a nemzeti katasztrófa bekövetkezését. Hozott is ajándékot, meg nem is. Sikerül is, meg nem is. Brad mindenhová követi a gyilkos méhrajt, mígnem eljut az egyik texasi légi bázisra, de ott már csak erőszakosan halt áldozatokat talál. A helyszín mégis fontos, politikai jellegű. Itt bizonyosodik be, hogy a vadméheket már gyakorlatilag nem lehet megállítani. De az amerikai nem olyan nép! Világtörténelemi ütközetet vívnak a hódító civilizáció képviselőivel, és hogy izgalmas is legyen, nem árulom el, ki győz!
háopépé
2006.08.18
|
The Swarm
amerikai katasztrófafilm, 156 perc, 1978
Rendező:

Irwin AllenIfjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.