Szelíd Ben: A fekete arany

est.hu:
6/10
|
olvasói
(0)
A Szelíd Ben amerikai családi moziból megtudhatjuk, hogy mire is jó egy igazi házi medve, avagy mackóbarát - azon túl persze, hogy kétség kívül nagyon menő, ha az ember fiát egy hatalmas fekete szőrtorony kísérgeti mindenhová.
Ben, az óriási fekete medve azonban nemcsak kinézetre impozáns házikedvenc, de legalább annyira lojális, mint Lassie, intelligens és segítőkész, mint Flipper és szórakoztató, mint Cheeta.
 
A történetben az erdő becsületes felügyelőjét, Jack parkőrt letartóztatják, mert útjában áll az ilyen filmekben menetrend szerint felbukkanó, velejéig gonosz ingatlan-befektető, Fog Benson nagyra törő terveinek, melyek természetesen az erdőt és annak békés lakóit fenyegetik. De szerencsére az ifjú Mark és barátja, Ben készen állnak felgöngyölíteni a sztorit, tisztázni a derék erdőcsőszt, és keresztbe tenni a romboló szándékú pénzembernek.  
 
Megindul a nyomozás, és a fura páros Sherlock Holmes és Dr. Watson módjára gyűjti az információkat és a terhelő bizonyítékokat, miközben a gyámüggyel és az iskolával is kénytelenek pár kellemetlen kört futni. 
 
A „komplex” problémák dacára hőseink természetesen diadalmaskodnak, a gonoszok a karma törvényei szerint elnyerik méltó büntetésüket, az erkölcsös parkőrök csuklójáról is lekattan a bilincs, az erdő állatai pedig fellélegezhetnek.
 
 
2010.08.22
|
Gentle Ben 2: Danger on the Mountain
amerikai családi film, 100 perc, 2003


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.