A gyanú

est.hu:
5/10
|
olvasói
(0)
Mostanában mintha Gary Busey eltűnt volna a képernyőről, ráadásul lovas filmmel sem túl gyakran kompenzálhattuk arcvonásai hiányát. Csoda hát, hogy nem tudjuk visszafojtani a paripa ábrázatú színész visszatérése felett érzett örömünket?
Emberünk jó szokásához híven főgenyát játszik, akit – már csak esztétikai adottságai miatt is - lehetetlen lóvá tenni. Ugyanakkor cseppet sem szolgál rá, hogy szimpátiánk jeléül lecsutakoljuk, és megkínáljuk kockacukorral. 
 
Jack, a magánnyomozó megbízást kap egy gazdag bútorgyárostól: derítse ki, hogy felesége valóban megcsalja-e. Jack szolgáltatja a terhelő bizonyítékokat, s a szeretőt már másnap megölik. Több gyanúsított is akad: a férjnak, valamint egy megszállottnak tűnő természetvédőnek egyaránt érdekében állhatott a gyilkosság. Idővel azonban a feldühödött férjjel is végeznek. 
kirsch
2010.05.07
|
Suspicious Minds
amerikai krimi, 90 perc, 1997
Rendező:

Alain Zaloum

(7 kép)


Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.