Késő bosszú

est.hu:
5/10
|
olvasói
8/10 (12)
Hm, ötéves film! Ilyen rövid a memóriám? Van egy ilyen Stallone-film? Van, és láttam is, az erős közepesnél jobb. Írtam én már nem kedveset erről a gyerekről, de őszintén mondom, most nem ez a célom.
Valószínűleg egyedül vagyok a véleményemmel, de például az Oscar nekem eléggé tetszett, amikor láttam, mert szerintem nagyon is jól játszott benne ez az óriáscsecsemő. Természetesen csakis önmagához képest, teszem hozzá, még mielőtt valaki rosszat gondolna felőlem. Én mindenesetre meglepődtem, hogy a legendásan mimikátlan színész abban legalább kettő és felet produkálni igyekezett, és feledtetni tudta velem Rambo vietnámi borzalmait. A mamás filmet nem néztem meg, amiért Miss Marple-t sem, meg a Gyilkos sorokat sem. A Pusztító remekül sikerült, ráadásul a Copelandet igazi gyöngyszemnek tartom, Stallone munkásságának csúcspontjaként.
 
Abban még színész is, és egyszer sem mutogatja az izmait. Szóval, ha a hosszas kapcsolgatás fárasztó tevékenysége végén semmi meggyőzőbbet nem találok, visszatér majd kezem a sor elejéhez, az biztos! Ja, a miről szólás! Jennifer (Madeleine Stowe) megtudja, hogy apja nem egy köztiszteletben álló, gazdag üzletember, ahogy azt eddig hitte, hanem egy maffiafőnök, Angelo Allieghieri! Érdekes, hogy a nevére is csak ekkor döbben rá, nem? Amikor a maffiózót leteríti egy bérgyilkos, a lány bosszút esküszik, és a hű testőrrel, Frankievel (Stalloneval) nekiindul gyilkost és megbízót büntetni. Ennyi, elég tömör. Azt nem tudom, hol lehet a szerelmi szál! Valaki?
háopépé
2007.09.04
|
Avenging Angelo
amerikai akcióvígjáték, 90 perc, 2002
Rendező:

Martyn Burke

(6 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.