Reszkess, Amerika

est.hu:
7/10
|
olvasói
9/10 (1)
A Jöttünk, láttunk, visszamennénk c. francia klasszikus ugyebár azon filmek sorát gyarapította, melyek nem csupán rendeltetésszerű céljuknak feleltek meg. A hasonszőrű családi vígjátékok elsődleges funkciója ugyanis, hogy vasárnap délutáni rokoni összejöveteleken megfelelő mértékű alapzajt biztosítson a tévészobában.
Ezzel szemben még az említett film második része is bővelkedett olyan momentumokban és szállóigékben, melyeket – tegyük szívünkre kezünket – akár józanul is előszeretettel idézgetünk baráti környezetben. A harmadik epizódnak is betudható Reszkess, Amerika aligha nyújt mást, mint két elődje: a filmet Jean Reno és Christian Clavier játéka viszi el. És bár ezt a fajta ripacskodást egy hazai táncdalénekes sem űzhetné mesteribb fokon két deci sósborszesz elfogyasztása után, a két főszereplőnek mégis felettébb jól áll a dolog. 
 
A sztori a szokásos: középkori hőseink újfent időutazásra készülnek, ám a varázsló mágikus löttye ismét félresikerül. A malőrnek köszönhetően ezúttal a 21. századi Amerikában kötnek ki, ahol értetlenül állnak a modern vívmányok előtt. Szerencséjükre azonban újabb pártfogókra akadnak… 
kirsch
2009.05.13
|
Just Visiting
amerikai-francia vígjáték, 88 perc, 2001
(15 kép)


Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.