A túlélők

olvasói
(0)
Ha Robin és Walter egy filmben játszik, az csak vígjáték lehet. Mondhatnám, hogy e nevek garanciái a jó szórakozásnak, de a nanu-nanura gondolva inkább hallgatok.
A tartalom... hát, azt döntse el mindenki maga, elmondom. Donald Quinelle (Robin) egy jobb állásról álmodozik, mikor főnöke papagája közli vele, hogy kirúgták. Nem vicc, tényleg ezt írták! Egy párhuzamos történetként, - csak hogy esetünkben a párhuzamosok találkozzanak - Sonny Paluso (Matt) végignézi, amint kedvenc benzinkútja a levegőbe repül, ez sem rossz kezdet.
 
A két szerencsétlen flótás egy kávézóban találkozik, ahol véletlenül lefegyvereznek egy rablót, Jack Locke-ot. Donald és Sonny hamarosan médiasztárrá válnak, de a gyorsan jött népszerűség nem tart sokáig, ráadásul Jack egy tévedés folytán kiszabadul, és üldözőbe veszi elfogóit. Biztosan baromkodni is fognak, és a végén minden jóra fordul, a többség meg nevet.
háopépé
2007.02.23
|
The Survivors
amerikai vígjáték, 102 perc, 1983
Rendező:

Michael RitchieIfjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.