Nyakunkon az élet

est.hu:
6/10
|
olvasói
6/10 (7)
A korai kilencvenes évek életérzését legjobban visszaadó amerikai filmek egyikét az ekkor még szinte ismeretlen Ben Stiller rendezte, főszereplője pedig az ekkor már csúcson lévő Winona Ryder, és ebből is látszik, hogy milyen igazságtalan a férfiak és nők karrierútja közötti különbség.
De nem ez a lényeg, hanem a dilemma, amely oly sok embert érint meg diplomaosztás után: az álmainkat kövessük, ha vannak egyáltalán, vagy éljünk jól és keressünk sok pénzt.
 
Hősnőnk, Lelasine a diploma mellé kap egy hitelkártyát, és egy használt BMW-t, valamint állást a helyi tévénél – de nem erről álmodott. Készít hát egy filmet a barátairól, s közben választania kell a kedves yuppie és a zárkózott, de cinikus művészfazon között…

Forrás: Est.Tv Magazin
2008.12.04
|
Reality Bites
amerikai romantikus vígjáték, 99 perc, 1994
Diplomaosztás napja van, és Lelasine Pierce most teszi meg első lépéseit a nagybetűs életbe. A diploma mellé kap egy hitelkártyát, és egy használt BMW-t, valamint állást a helyi tévénél. Mindez azonban nem az, amiről álmodott.
Rendező:

Ben Stiller

Színész:

Winona Ryder
(Lelaina Pierce)

Ethan Hawke
(Troy Dyer)

Renée Zellweger
(Tami)

Ben Stiller
(Michael Grates)

Janeane Garofalo
(Vickie Miner)

Steve Zahn
(Sammy Gray)

Swoosie Kurtz
(Charlane McGregor)

Joe Don Baker
(Tom Pierce)

(5 kép)


Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
P
3
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.