Az utolsó piszkos tánc

est.hu:
5/10
|
olvasói
7/10 (12)
Ezt ma még le fogom írni egyszer. Gyanús nekem ez a hirtelen jött tömérdek Swayze-film! Félek, megvették az egész filmográfiát, és az élet szántotta, igazságszerető arcot kell még néznünk hetekig!
Ráadásul ma egy táncos alkotásban! Három visszavonult táncos lelki és fizikai kálváriája tényleg csak a legelszántabbakat érdekelheti. Vagy a táncosokat még talán, akik erőt akarnak meríteni pályájuk folytatásához, vagy éppen elhagyásához.
 
Főszereplőink valaha egy társulatban táncoltak, ahol a társulat vezetője, (bizonyos Alex) valóságos zsarnokként viselkedett velük, és végül úgy halt meg, hogy nem sikerült színpadra vinnie főművét, és a társaság szétszéledt. Chrissa, Travis és Max néhány év múlva felkérést kapnak, hogy vegyenek részt a felelevenített darabban, ami a megpróbáltatások dologi részét adja. De ha ez nem lenne elég, jó, ha tudjuk, hogy (ama bizonyos) Alex zsarnoki lényét még mindig képtelenek elfeledni hőseink. Izgalmas lesz.
háopépé
2006.10.13
|
One Last Dance
kanadai filmdráma, 101 perc, 2003
Rendező:

Lisa Niemi

Színész:

Patrick Swayze
(Travis MacPhearson)

Lisa Niemi
(Chrissa Lindh)

Rasta Thomas
(Timmy)

Matthew Walker
(Alex McGrath)

Timothy Webber
(Jerry)

(4 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.