Nyakiglove

est.hu:
5/10
|
olvasói
6/10 (29)
Nehéz lehet pasi nélkül egy fiatal lánynak Manhattanben, és még nehezebb, ha négy topmodell az illető szobatársa.
A szorgos restaurátor Amanda Pierce hirtelen és váratlanul ebben a helyzetben találja magát. Nagy mázlival és jutányos áron sikerül ugyanis betársulnia egy eastside-i luxuslakásba albérlőnek, csakhogy négy ultra-vékony leendő szupermodell a bérlőtársa. Amanda nem is tudja, hogy most hálát rebegjen-e a szerencsecsillagának, vagy inkább átkozza a sorsot. A modellek azonnal rávetik magukat Amandára, és ripsz-ropsz dögös csajt faragnak a helyes szőke lányból: megtanítják, hogy viselkedjen, miket hordjon, és hogy hogyan érje el, hogy ne kelljen soha kifizetnie az italát - de ő legbelül ugyanaz a kedves és serény lány marad, és talán pont ez a baj. A helyzet akkor durvul el igazán, amikor Amanda belezúg Jim Winstonba, a szomszéd házban lakó szívtipróba, és úgy látszik, hogy Jimnek is bejön Amanda.
 
Úgy tűnik, Amanda imái meghallgattattak, amíg egy éjjel a srácot kukkoló csajok szemtanúi nem lesznek egy hidegvérű gyilkosságnak! Amanda élete pedig a feje tetejére áll, amint a négy modellel Manhattan utcáin lopakodva, botcsinálta detektívek módjára fényt akarnak deríteni a titokra. A romantikus tinivígjátékok koronázatlan királya, Freddie Prinze Jr. főszereplésével készült film tulajdonképpen egy régi Hitchcock-klasszikus, a Hátsó ablak újragondolása - topmodellekkel. Egy ilyen receptet pedig nehéz lenne elrontani, még akkor is, ha a film készítői nem a jövő generációira gondoltak, és nyilván nem is álmodoztak arról, hogy évtizedek múlva majd tanítják a Nyakiglove-ot - ahogy a magyar cím kiagyalói sem -, hanem csak valami könnyűt és szórakoztatót szerettek volna összehozni pár csinos színésszel, és ez nagyjából sikerült is.

Forrás: Est.Tv Magazin
2008.11.14
|
Head Over Heels
amerikai romantikus vígjáték, 86 perc, 2001
Rendező:

Mark Waters

Színész:

Monica Potter
(Amanda)

Freddie Prinze Jr.
(Jim Winston)

Shalom Harlow
(Jade)

Ivana Milicevic
(Roxana)

China Chow
(Lisa)

Jay Brazeau
(Halloran)

Stanley DeSantis
(Alfredo)

James Kirk
(Tommy)

(12 kép)


Filmek a TV-ben
H
28
K
29
Sze
30
Cs
1
P
2
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
28
K
29
Sze
30
Cs
1
P
2
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.