Amikor egy bérgyilkos is több a soknál

est.hu:
8/10
|
olvasói
(0)
Szegény jó Dennis Hopper a David Lynch-féle Kék bársony fürdőköpenyevő Hapci Benőjeként ideális főgenyává avanzsált. Olyannyira, hogy még az oly nem is jelentőségteljes rendezők, mint John Dahl is nagyot tudtak szakítani vele.


A másik főszereplő iránti ellenérzésemet ezúttal nem érzem szükségesnek hangoztatni, amióta ugyanis Jelcin-részeg Nicolas össze talált veszni feleségével azon, hogy vajh melyik házban is élnek, óhatatlanul belopta magát a szívembe.Michael Williams, az egykori tengerészgyalogos állás nélkül maradt. Autóján nekivág a nagyvilágnak, csak akad számára valami normális meló, mondjuk egy menő olajtársaságnál. Az isten háta mögötti kisvárosba, Red Rockba érkezve azonban utazása váratlan fordulatot vesz. A helyi bártulajdonos azt hiszi, ő az a bérgyilkos, akit felesége meggyilkolására fogadott fel. Michael számára égi áldás ez a pénz, zsebre teszi, és villámgyorsan kereket akar oldani. Ekkor jön az újabb csavar: megjelenik a színen Lyle, az igazi gyilkos, és a botcsinálta bérencnek fizetnie kell.

kirsch
2011.07.18
|
Red Rock West
amerikai thriller, 98 perc, 1992
Rendező:

John Dahl

(8 kép)


Filmek a TV-ben
H
26
K
27
Sze
28
Cs
29
P
30
Szo
1
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
26
K
27
Sze
28
Cs
29
P
30
Szo
1
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.