A vér kötelez

est.hu:
8/10
|
olvasói
9/10 (14)
Ezt egyértelműen a szereplők miatt pécéztem ki, bár nekik is hullámzó teljesítményfüggvényük van, én optimista vagyok. Egyedül tán Vince Vaughn mondható megbízható - igaz -, másodszereplőnek, de a többiekben is van szufla.
Frank Morrison a Travolta, ezt szögezzük le. Ő a legjobbat akarja a fiának (Danny), minden téren, bár ez nem egyszerű, mert a kölök igazi huncut. Mióta szülei elváltak, Danny (Matt O'Leary) rengeteg zűrbe keveredett hazudozásai miatt.
 
Egy napon Susan, a volt feleség beleszeret Rick Barnesba (Vince Vaughn), a tehetős üzletemberbe, akiről Danny még az esküvő előtt különös történeteket kezd terjeszteni. Mostohafiúként lehet, én is így kezdeném. Travolta bácsi aztán nem tudja eldönteni, most higgyen-e notórius hazudozóként ismert fiának, vagy kenje szájba? Azt kéne ugyanis elhinnie, hogy a mostohapapi gyilkosságot követett el. 
 
Frank igazi apai ösztöneire hagyatkozva kénytelen állást foglalni az igazság mellett, ami izgalmat szül, ugyanis a tények először Dannyt igazolják, aztán ellentmondanak a fiú történeteinek. Egész jónak hangzik, remélem, nem hazugság az egész. 
háopépé
2007.08.03
|
Domestic Disturbance
amerikai thriller, 80 perc, 2001
Rendező:

Harold Becker

(7 kép)


Filmek a TV-ben
H
17
K
18
Sze
19
Cs
20
P
21
Szo
22
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
17
K
18
Sze
19
Cs
20
P
21
Szo
22
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.