Halott gengszterek

olvasói
10/10 (1)
Igen, ezt már korábban is észrevettem, hogy a jó magyar szerkesztők szeretik a szereplők nevét (honi) ismertségi sorrendbe állítani, örültem is nagyon, de utánanézve látom ám, hogy jó nevű arcaink csak szereplők a főszereplők után, valószínűleg meg is fognak halni.
Persze, Forest-ről és Caruso-ról beszélek, gondolom, ők a gengszterek egyikei. Pedig de jól indult! No, azért lássuk, mert ígéretes darabról van szó. Pike (Ving Rhames) szabadulása után fel akar hagyni bűnözési életmódjával, ami nem olyan egyszerű, számos filmet láttunk már erről. Most is a szokásos történik, egy utolsó és pihekönnyű kis balhé, amivel kockázatmentesen lehet megalapozni a priuszos élet hátralévő felét. Valami kis múzeumból csóró képeket vinni egy másik helyre, sok márkáért.
 
Ám az összeszedett társaságba lámák is becsúsznak, így az akció végül üldözéses vérfürdőbe torkollik, és a végén csak Pike ismeri az orgazda kapcsolatot. A banda tagjai kísérőként tartanak véle a cél felé, de a történtek nem kovácsolják egységgé a csapatot, és hogy a hátralévő út még izgalmasabb legyen, valami stoppos, lerobbant kocsis lány is csatlakozik a káosz bandához, bonusz meglepetésként. Még jó is lehet, a mellékszereplők azok.
háopépé
2006.11.17
|
Body Count
amerikai krimivígjáték, 85 perc, 1998
(4 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.