Casper és Wendy

olvasói
6/10 (5)
Figyelem! Hollywood megpróbál összezavarni minket. Azt már az óvodások is tudják, hogy a szellemek félelmetesek. Visszatérnek a sírból, hogy bosszút álljanak, de ha esetleg segítő szándékkal érkeznek, láttukra akkor is jeges rémület markol a szívünkbe. Erre itt van ez a Casper (szellem) gyerek, és tök barátságos. Hiszi a piszi.
A Casper és Wendy ráadásul a boszorkányokat is igyekszik kedvező színben feltüntetni. A Casper sorozat harmadik részében a tündéri szellemfiú - a legbarátságosabb szellem a világon -  egy angyali boszorkány kislánnyal köt barátságot.
 
Casper és Wendy történetét akár egy "szellemes" Rómeó és Júlia- történetként is felfoghatjuk. A szellemek és a boszorkányok már évszázadok óta ellenséges érzelmeket táplálnak egymás iránt, ám a XXI. század küszöbén (a film 98-as) eljön az ideje, hogy a szemben álló felek felhagyjanak a gyűlölködéssel, és egyesítsék erejüket Desmond, a gonosz varázsló ellen.
 
Wendyt üldözőbe veszi Desmond, mert úgy gondolja, hogy a kis boszorkány veszélyezteti hatalmát. (Ühüm) Wendy és banya rokonai menekülőre fogják, megpróbálnak elrejtőzni a varázsló elől, de csak Casper segítségével győzedelmeskedhetnek a gonosz felett.
 
fujisan
2006.11.16
|
Casper Meets Wendy
amerikai fantasy, 90 perc, 1998
Rendező:

Sean McNamara

Színész:

Hilary Duff
(Wendy)

Casper Van Dien
(Crewcut Hunk)

Richard Moll
(Jules)

Teri Garr
(Fanny)

George Hamilton
(Desmond Spellman)

Blake Foster
(Josh Jackson)

Cathy Moriarty
(Geri)

Shelley Duvall
(Gabby)

Vincent Schiavelli
(Vincent)

(4 kép)


Filmek a TV-ben
H
21
K
22
Sze
23
Cs
24
P
25
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
21
K
22
Sze
23
Cs
24
P
25
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.