Menekülés Absolomból

olvasói
7/10 (5)
Igazából én inkább a Star Treket ajánlanám „a másik” adóról, de így legalább két filmet is figyelemfelkeltek. Tehát azt, hogy Nemezis, az is jó film. De ebben meg Ray Liotta van, aki egy szigetre kerül, ahol meszelt arcú emberek élnek, ha jól emlékszem, de ez indifferens is, úgy hiszem.
22.12 Mert John Robbinst (Ray) életfogytiglanra ítélik, és neki már mindegy. A meghasonlott tiszt nem képes beletörődni a helyzetébe, ezért kerül a börtönszigetre, ahová a börtönigazgató küldi. Őrült beszéd, de van benne rendszer. Csak az a baj, hogy így már esélye sem marad ártatlansága bizonyítására, ugyanis ez a sziget maga a pokol, ahol a legveszedelmesebb fegyencek élnek szabadon és törvények nélkül, mint a vadállatok. Mondom, biztosan lesz festett orca is!
 
Absolomban csak a legerősebbek maradnak életben, meg a pingált képűek. Robbinsnak egyetlen esélye marad: a szökés. Vagy ha bemeszeli az arcát, de akkor nem látjuk a kis őrült szemeit. Szökjön inkább, mi meg kapcsolgassunk ő és az önmagával viaskodó Picard kapitány között! 
 
háopépé
2006.11.24
|
No Escape
amerikai akciófilm, 118 perc, 1994
Rendező:

Martin Campbell

(15 kép)


Filmek a TV-ben
H
21
K
22
Sze
23
Cs
24
P
25
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
21
K
22
Sze
23
Cs
24
P
25
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.