Meggyanúsítva

est.hu:
7/10
|
olvasói
8/10 (17)
Nagy verseny volt mára az ajánlatok között, de a jó öreg Clint alulmaradt a mindig megbízható, és sármos Hackman bácsival szemben, valamint a tartalmi rész is erősebbnek tűnt, bocsi Clint, majd legközelebb!
Puerto Ricóban éppen valamelyik szent ünnep zajlik a sok közül, amikor egy kislány megerőszakolt holttestére bukkannak. Nem éppen szentséges dolog ez, viszont már a második eset az elmúlt két hétben. A lány holttestét a közösség egyik fontos és megbecsült tagja, Harry Hearst (Gene Hackman) ügyvéd találja meg.
 
Ezt követően a rendőrkapitány rövid beszélgetésre invitálja a férfit, aki következetlen válaszai miatt az első számú gyanúsítottá lép elő. Képzelem, mit kapnának a közösség kevésbé becsült egyedei! A média – ott is van ilyen? – egyből ráugrik az esetre, és rögtön előítélettel tálalják az eseményt, és vájkálni kezdenek az ügyvéd múltjában. Ráadásul Harry fiatal és gyönyörű feleségének (Chantal) a vallomása is csak tovább bonyolítja a helyzetet. Na, mit szokott ilyenkor tenni Hack?
háopépé
2008.01.28
|
Under Suspicion
amerikai-francia thriller, 110 perc, 2000
Rendező:

Stephen Hopkins

Színész:

Gene Hackman
(Henry Hearst)

Morgan Freeman
(Victor Benezet)

Thomas Jane
(Felix Owens)

Monica Bellucci
(Chantal Hearst)

(12 kép)


Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.