Karácsonyi láz

est.hu:
4/10
|
olvasói
(0)
Roberts fiú a fejével biztosan nem lehet Mikulás bá’, de azért rendes annyira, hogy karácsonyi filmben bűnözzön. És ez még semmi!
Eleniak csöcskóit is ellopja nekünk ide, hogy aztán egy Káin nevű nyomozóval bokázzék végig az ünnepen, jó mi? Na, azért Morgan (Dean Cain) sem semmi, csak felfüggesztett nyomozó. Biztosan az a fránya erőszak. Morgan kergetősdi játékba kezd a vérbeli tolvajjal, Scalzettivel (Eric Roberts), aki okos annyira, hogy a város legelőkelőbb bevásárlóközpontját célozza meg rabolni, ahol karácsony idején mesés pénzösszeg várja a szintén zenészeket.
 
Scalzetti bandájával - mert az is van neki, hogy legyen kikkel egyenként leszámolni - túszokat is ejt, ami kicsit megnehezíti Morgan munkáját, pláne, hogy felesége is a foglyok között van. Ezek szerint a hajsza már nem csupán a haszonról, hanem a puszta túlélésért folyik, és gyanítom, Erika lesz a feleség. Az jó lenne, de a film nem biztos.
háopépé
2006.12.15
|
Christmas Rush
amerikai akciófilm, 100 perc, 2002
Színész:

Dean Cain
(Cornelius Morgan)

Erika Eleniak
(Catherine Morgan)

Eric Roberts
(Jimmy Scalzetti)

Roman Podhora
(Rich Rajinsky)

Richard Yearwood
(Kid Blast)

Jack Wallace
(Télapó)

Sarah Deakins
(Aurora mamája)Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.