Könyv és Zene
Szegedi Katalin: Lenka
Szegedi Katalin Lenka című kötete - mely egyszerre jelent meg magyar és svéd nyelven - a barátságról és az elfogadásról szól. Egy duci kislány történetén keresztül szelídül meg a világ, és írja felül a sok gonoszságot meg gúnyt az őszinte szeretet.
Vitkolczi Ildikó: Walter, a falra festett sárkány
Sokféle sárkány létezik, ott van például a közismert hétfejű, aztán Paff, a bűvös, Süsü, a csupa szív, van tűzokádó és/vagy repülő példány is, no de ki hallott már falra vetett sárkányról, aki ráadásul - Apának köszönhetően - elég furán néz ki?
Tandori Dezső: Medvék minden mennyiségben
Tandori Dezső imádott medvés-madaras költeményei most Pagony-köntösben jelentek meg újra. A jól ismert varázsos hangulatú, dörmögő versvilág egyaránt elkápráztatja a kicsi, a kicsit nagyobb és természetesen a felnőtt olvasókat is.
Varró Dániel: Akinek a lába hatos - Korszerű mondókák kisbabáknak
Igazi hiánypótló alkotás; verses kötet a legapróbb apróságokhoz, avagy elsősegély kezdő szülőknek a fürdetéshez, etetéshez, büfiztetéshez, altatáshoz és minden olyan esetre, amikor elkél egy baba- és papanyugtató irodalmi "mantra".
Vadász Bence - M. Miltényi Miklós: Jujj, ezt már megmondom!
Vadász Bence és M. Miltényi Miklós rendhagyó és őrületes gyermekverses kötete a "komolykodó" felnőttekhez éppúgy szól, mint az irodalomkedvelő legkisebb korosztályhoz. Igazából mindenkinek ajánlható, aki szereti a tréfás verseket - de komolyan.
Kőszeghy Csilla: Bumburi a városban
Kőszeghy Csilla első kötete egy igazi lapozgatós kalandregény, mely a legkisebb korosztály igényeihez igazodik. A kedves kis történethez imádnivaló karakterek és felfedezésre váró, izgalmas képsorok társulnak...
Bartos Erika: Bogyó és Babóca süteményei
Megérkezett végre Bartos Erika Bogyó és Babóca sorozatának következő kötete. A mesekönyv két kedves kis történetet is tartalmaz, melyek - kellően idomulva az évszakhoz és a közelgő ünnepekhez - kalandos áfonyaszedésről és vidám hangulatú mézeskalács-sütésről szólnak.
Antony Penrose: A fiú, aki megharapta Picassót
Hihetetlenül szellemdús és izgalmas történet egy kisfiú "szájából", aki azóta persze már felnőtt, de igaz történetet mesél gyermekkoráról és gyermekkori barátjáról, a festőóriásról, Pablo Picassóról - akiről újfent kiderül, hogy csöppet sem volt szokványos felnőtt.
Hervé Tullet: Pötty Könyv
Csalafinta pöttyös lapozgatnivaló, melyben a piros, kék és sárga pontocskák engedelmesen gurulnak jobbról balra és balról jobbra, rendeződnek egy sorba, vagy szélednek szét egy fújásra. Varázslatos játékkönyv, avagy könyves játék a legapróbbak számára.
Mary Pope Osborne: Dinoszauruszok földjén
Jack és Annie, a kalandvágyó testvérpár a házukhoz közeli erdőben egy fa tetején csücsülő kunyhóra lesz figyelmes. Felkapaszkodnak közelebbről is megvizsgálni a furcsa objektumot, és kiderül, hogy a házikó telis-tele van könyvekkel…
9101112131415161718
13 / 20 oldal

Aladdin

amerikai kalandfilm, 128 perc, 2019

Pokémon - Pikachu, a detektív

amerikai-japán kalandfilm, 104 perc, 2019

Undipofik

amerikai-kínai animációs film, 87 perc, 2019

Így neveld a sárkányodat 3

amerikai animációs film, 104 perc, 2019

A királynő kutyája

belga animációs film, 92 perc, 2019
További gyerekfilmek
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
18:24
Sam, a tűzoltó
VI. évad, 4. rész
18:25
The Avatars
I. évad, 14. rész: Egy normális jelenség
18:30
Tini titánok, harcra fel!
2013, 1155. rész
18:35
Charley az iskolában - I. évad
francia animációs filmsorozat, Semmi pánik!, 2013
18:36
Bob, a mester
I. évad, 45. rész
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.