Programajánló
Gyerekprogramok a héten október 18 - 24.
A kisfiúkat leginkább a hétvégi autómodellbörze és modellvasút-kiállítás érdekelheti, de lesz családi töklámpás fesztivál, színházi előadások sora és táncház koncerttel egybekötve. Jön a hosszú hétvége, érdemes kimozdulni a gyerekekkel és kihasználni a jó időt!
Simulj velünk! – családi fittnap A Pesti Est és a Magyar Természettudományi Múzeum bemutatja: Budapest, Magyar Természettudományi Múzeum, október 27. 10:00
Még csak most indult a suli, de te már belefáradtál? Pihennél, vagy csak egyszerűen szeretnél egy klassz napot eltölteni a családoddal és megtudni, hogyan lehettek egészségesebbek és kiegyensúlyozottabbak? Tölts el velünk egy mesés napot, és egyszerűen csak… SIMULJ VELÜNK!
Újra vár a Vasúttörténeti Park Budapest, Magyar Vasúttörténeti Park, április-október
A Vasúttörténeti Parkban is elkezdődött a szezon, Európa legnagyobb interaktív vasúti élményparkja áprilistól október végéig várja a látogatókat. A mindennapos programok mellett idén tavasszal és nyáron is több nagyszabású családi eseményre készül a park.
Rajzfilmünnep Országszerte, október 26 - 28.
Az immár hatodik alkalommal megszervezett Országos Rajzfilmünnep keretében már több mint 100 helyszínen ünneplik országszerte − mozikban, művelődési és közösségi házakban, könyvtárakban − ingyenes vetítésekkel az Animáció Világnapját.
Hoppá-hoppá! Budapest, Budapest Bábszínház, november 3. 14:00
A német Franz Zauleck meséjében egy rendmániás cica és egy bumfordi vadkan együtt kénytelen kihúzni a telet egy használaton kívüli kisbuszban az erdő közepén. Együttélésük számtalan ismerős konfliktust és vicces helyzetet teremt, hiszen ez a mese rólunk is szól…
Őszi szünet a Skanzenben Szentendre, Szabadtéri Néprajzi Múzeum (Skanzen), Szentendre, október 30. - november 4.
Az őszi szünet idején izgalmas biciklis túrákkal várja a látogatókat a Skanzen. A résztvevők minden nap más-más tematika mentén tekerhetnek körbe a múzeumon, hogy olyan helyszíneket is felfedezhessenek, melyek a mindennapi látogatók szeme előtt rejtve maradnak. A biciklis túrák közös étel- és italkóstolással, illetve kézműveskedéssel érnek véget.
Brass Cirkusz, avagy mese a tubatigrisről és a trombitaparipákról Budapest, Thália Színház, november 4. 15:00
„És elkezdünk játszani. A zenészek a hangokkal, dallamokkal, a pantomimes a mozdulataival, gesztusaival, képeivel. Aztán megmozdultak a zenészek és zenélni kezdett a pantomimes.
Kálmán Eszter: A tó Budapest, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, november 12. 20:00
A hattyúk tava motívumait egy asszociatív, a színházi eszközöket kreatívan vegyítő előadásban használta fel Kálmán Eszter látványtervező Bercsényi Péter bábművésszel és Dányi Viktória táncossal.
A Földi kölök és a Fogas vakony — Földikutyák a Kárpát-medencében Budapest, Magyar Természettudományi Múzeum, március 29. - november 18.
Tudtad, hogy idén az év emlőse a földikutya? Sokan szinte alig tudunk valamit erről a furcsa kis jószágról, pedig a hazai állatvilág tipikus képviselője, így érdemes megismerkednünk vele. Hogy milyen a földikutya?
A hétfejű tündér Budapest, Budapest Bábszínház, november 26. 15:00
Idestova négy évtizede annak, hogy a mesekedvelő közönség először kézbe vehette Lázár Ervin gyűjteményes kötetét, melynek jól ismert szereplői most a színpadon elevenednek meg.
123456
1 / 6 oldal

Patrick - Ebbel szebb az élet

angol családi film, 94 perc, 2018

Apróláb

amerikai animációs film, 96 perc, 2018

Pelyhes - Kalandra fel!

belga-izlandi animációs film, 83 perc, 2018

Hotel Transylvania 3: Szörnyen rémes vakáció

amerikai animációs film, 97 perc, 2018

A hihetetlen család 2

amerikai animációs film, 118 perc, 2018
További gyerekfilmek
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
04:01
Találd ki, mennyire szeretlek!
I. évad, 46. rész: Guess How Much I Love You 01 1046 - Snow
04:04
Pat, a kutya
2017, 21. rész: Jurassik Pat
04:10
Gumball csodálatos világa
2011, 141. rész: A Lovagmunka
04:10
Pat, a kutya
2017, 22. rész: Rémület a sátorban
04:10
A Thunderman család
II. évad, 203. rész: A Thunder mobil
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.